вторник, 31 май 2011 г.

Керамично Конче

Малко позабравена и на пръв поглед изглеждаща леко демоде , пластиката от керамика е доста интересно явление и много удачна за колекциониране.
Една форма, която може би няма никакво значение за развитието на изкуството, но може да внесе невероятни чувства спомени и уют в дома ни и в нашите сърца. Виждали сме стотици малки форми, и не сме безразлични към тях, малката керамична пластика е топла, удобна за експониране , лесна за подаряване , достъпна като цена и винаги има място за нея в нашия дом, офис, хотел или бар.
В България има огромна дупка, която чака да бъде запълнена от  керамичната пластика, но не от Китайски кич, ако искаме да попълним такава дупка в къщи или в офиса, най-доброто в случая  е да изберем нещо направено от художници дизайнери или традиционно. Пластика, която е направена от майстор (не зависимо, че тя може да е произведена в няколко бройки) има чар и чувства, запечатана емоция, защото майстора има достатъчно опит и никога не претупва детайлите. Така фигурката гарантирано е по-качествена с много по-висока емоционална и естетическа стойност от Китайските масови продукти. Ако вие вече сте направили своя правилен избор по отношение на Малката Керамична пластика, ФАКИРИ ДИЗАЙН Ви поздравява с това:











Няма коментари:

Публикуване на коментар